Unutulmaz anların benzersiz lezzeti Özdilek Lokum’u, sizin için özenle üretiyoruz…
"Geçmişi 15. yüzyıla uzanan geleneksel tatlımız lokum, Özdilek kalitesi ve güvencesiyle 20 Nisan 1996 yılından beri Özdilek Afyonkarahisar bünyesindeki lokum imalat tesislerinde üretilmektedir.
Geleneksel el işçiliği yöntemi ve ödünsüz hijyen anlayışıyla günlük olarak üretilen Özdilek lokumlar, tatlı ihtiyacını doğal ve sağlıklı yöntemlerle karşılamayı, geleneksel lezzetlerin yanı sıra yeni tatlar sunmayı hedeflemektedir.
Nostaljik ve modern lezzetleri içinde barındıran Özdilek Lokum, modern tasarıma ve özel konsepte sahip Özdilek Bursa ve ÖzdilekPark İstanbul’da açılan Özdilek Lokum mağazasında, mağazaya özel yeni lezzetleri lokum severlerle buluşturuyor.
Türk lokumunu, modern mimarisi, kendine özgü konsepti ve butik hizmetini ziyaretçileriyle buluşturan Özdilek Lokum mağazası, misafirlerine 24 farklı lezzet birden sunuyor. Sultan lokum çeşitlerinin yanı sıra nostaljik güllü lokum, ballı, fitilli, duble Antep fıstıklı ve klasik kare lokum çeşitleri de mağazada yer alıyor.
Lokum üretimindeki en önemli önceliğin tamamen doğal, geleneksel tarzda ve hijyenik koşullarda üretim yapmak olduğu düşüncesine sahip olan Özdilek Lokum, üretimde glikoz şurubu, yapay renklendirici ve benzeri maddeler kullanmak yerine yüzde yüz şeker pancarı ve doğal malzemelerle gerçek Türk Lokumu lezzetini yaşatıyor."